Testos de ceràmica hidràulica catalana

Cereria Subira Novetats

Aquests son els nous testos de ceràmica decorats amb sanefes i mosaics de Wax Design. Plens de cera vegetal i amb blens preparats per cremar a l’aire lliure.

Cactus i més cactus! D'espelma?

Cereria Subira Novetats

El verd, el taronja, el fúcsia i el groc poden ser els colors dels cactus. Les prestatgeries de la Cereria Subirà s’han omplert d’espelmes en forma de plantes crasses de totes les mides i colors. Segur que en trobeu una adequada per al vostre jardí!

Espelmes orgàniques per combatre els mosquits

Cereria Subira Novetats

Us presentem una de les novetats d’aquesta temporada: les espelmes orgàniques de Cerabella. Peces úniques fetes de materials reciclats, en recipients fets a ma de colors terrosos, com el marró irisat o el blau verdós.

L'ofici de cerer

Cereria Subirà Actualitat, Video

Laia Ortiz entrevista per a BTV a Jordi Subirà, president del Col·legi de Cerers de Barcelona. El sr Subirà parla de com ha evolucionat la fabricació d’espelmes amb el pas dels anys.

El col·legi de Cerers de Barcelona

Cereria Subirà Actualitat, Història, Video

L’equip de Televisió de Ciutat Vella es va desplaçar fins la Cereria Subirà per parlar amb el seu propietari, Jordi Subirà. Ens explica la història del Col·legi de Cerers de Barcelona i del paper dels cerers a la història de la ciutat.

Programa "Les Nostres Coses" de l’arxiu de TVE Catalunya

Cereria Subirà Actualitat, Història

Interessant programa de l’arxiu de TVE Catalunya emès el 1979 de la sèrie “Les nostres coses”. Vladimir de Semir presenta la figura del “botiguer” que Santiago Rusiñol va retratar a l’Auca del Senyor Esteve posant com a exemple de botiguer contemporani el sr Jordi Subirà.