BenvingutsBenvinguts a la Cereria Subirà, una botiga que des del 1761 es dedica a transmetre la cultura de les espelmes i del treball artesanal de la cera.

De ben segur hi trobareu una espelma adequada per a cada ocasió. Us convidem a experimentar-ne totes les formes, textures, colors i aromes.


Cereria Subirà Logo

La Cereria Subirà


La Cereria Subirà és la botiga més antiga que es conserva a la ciutat de Barcelona. Fundada el 1761 pel cerer Jacint Galí, la família de cerers Prat el va succeir després de la seva mort. El 1939, acabada la Guerra Civil, el cerer de Vic Paulí Subirà va fer-se càrrec del negoci i la seva família l’ha seguit regentant fins avui. A principis del s.XX la cereria es va instal•lar a la botiga on es troba actualment, a la Baixada Llibreteria. Es va conservar la decoració interior original de l’edifici del 1847, dissenyada per a la botiga de teixits La Argentina. L’espectacular escalinata doble flanquejada per dues figures femenines de fosa, originalment làmpades de gas, presideix la luxosa decoració interior de l’espai. Les prestatgeries i taulells d’aquest espai singular estan plens d’espelmes de tota mena, des dels ciris tradicionals i candeles litúrgiques fins les espelmes de colors i disseny agosarats i d’avantguarda.

Cereris Subirà Carrer Llibreteries

Jordi Subirà treballant a l'obrador, 1956

Cereria Subirà Obrador

Botiga de teixits Pablo Despatx, gravat 1850

Cereria Subirà Antiga botiga despatx

Animated by dseny
Cereria Subirà

històries de la cereria


La Cereria Subirà és una botiga amb història i amb moltes històries. En aquest espai us n'explicarem algunes, també hi trobareu informació sobre tot el que passa al nostre establiment. Estigueu atents...Contactar


Cereria Subirà

Baixada llibreteria, 7
08002 · Barcelona

933152606 • 649496845

Como llegar


Barcelona Bus Turístic

Horarios


Lunes a sábado
de 10 a 20h

Domingo cerrado