els nostres productes

Slide espelmes aromàtiques Quina olor t’agrada? Segur que la trobes entre les més de cent de les espelmes aromàtiques que tenim a la botiga. Som distribuïdors de les espelmes aromàtiques de Cerabella, Durance i Wax Design. Veure més A Cereria Subirà

Slide espelmes litúrgiques
i de bateig
Oferta de tot tipus de ciris litúrgics, blandons i atxes. Ciris de bateig clàssics i moderns, pintats a mà i amb tot tipus de decoracions. Possibilitat de personalitzar-los al moment. Ciris Pasquals de qualsevol diàmetre i alçada. Possibilitat de decorar-los amb més de 10 models de dibuix diferents. Llànties i llantions de durades des de 5 hores fins a 11 dies. Candeles de blanques, capçades, de colors i amb l’anagrama pasqual. Veure més
L B Cereria Subirà

Slide espelmes de colors Ventall de més de cent models diferents d’espelmes de canelobre. Disposem d’una espelma per a cada mida de palmatòria, amb dissenys clàssics i actuals. Gamma de 24 colors diferents. Espelmes de parafina, espelmes de cera d’abelles i espelmes de ceres vegetals. Possibilitat d’adaptar cada model al diàmetre de canelobre que es desitgi. Veure més C Cereria Subirà Espelmes de colors

Slide espelmes per a celebracions Assortiment d’espelmes d’aniversari clàssiques i amb dissenys nous. Figuretes infantils i espelmetes figuratives amb motius de tota mena. Números de mides i colors diferents.

Possibilitat de personalitzar les espelmes amb noms, dates i números, amb calques o pintats a mà.

Espelmes per a casament pintades a mà. Possibilitat de personalitzar-les
Veure més
C Cereria Subirà

Slide espelmes de temporada:
nadal i pasqua
Nadal

Per a l’època de l’any en què tothom decora la seva llar, tenim espelmes tant figuratives com decoratives per a tots els gustos.

Cada temporada afegim nous models a les nostres col·leccions. A més dels models exclusius propis, som distribuïdors de les espelmes Cerabella, Bugie la Française i Arpal.

Pasqua

Els ous de colors i decorats, els pollets i els conillets pasquals omplen les nostres prestatgeries quan s’acosta la Setmana Santa.
Veure més
N P Cereria Subirà Nadal

Slide espelmes d'exterior Torxes i espelmes amb ble gruixut, aptes per a cremar a l’aire lliure. Disposem d’una extensa selecció d’espelmes i torxes amb citronel·la pensades per a terrasses i jardins.

Disposem d’espelmes de Cerabella, Roura i Wax Design
Veure més
E Espelmes detall

Slide espelmes figuratives Una de les nostres especialitats són les espelmes figuratives. Des d’espelmes amb forma de telèfon fins a eriçons i esquirols, passant per la silueta de la Sagrada Família o la rajola “flor” de les voreres de Barcelona. Veure més F Cereria Subirà

Slide accessoris Articles relacionats amb les espelmes el seu consum Canelobres, palmatòries i suports per a subjectar totes les espelmes que venem a la botiga.

Apagallums i tisoretes per tallar blens.
Veure més
A Cereria Subirà Caneobres

Slide materials per fer espelmes Cera d’abelles en bloc i en planxes de rusc.
Parafina a granel.
Estearina i ceres vegetals a granel.
Colorants per a cera i olis essencials.
Blens i metxes de tots els gruixos.
Oli de parafina.
Oferim assessorament per a l’elaboració casolana d’espelmes.
Veure més
M Cera Cereria Subirà