Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Mª. Pilar Subirà Adelantado

Finalitat

Prestació de serveis online

Gestió d'usuaris web

Comunicacions comercials relacionades amb els  nostres serveis

Legitimació

Consentiment exprés i interès legítim

Destinataris

No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal

Drets

Accés, rectificació, supressió i portabilitat de  les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades.

A CERERIA SUBIRÀ treballem per oferir- te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, cal demanar informació per aconseguir- ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a l'efecte del que preveu el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (en endavant, "RGPD") relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (en endavant, "LSSI"), M. Pilar Subirà Adelantado informa el usuari que, com a responsable del tractament,i en representación de CERERIA SUBIRÀ incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar- te el següent:

 • Es recullen les dades perquè l'experiència d'usuari millori, atenent als teus interessos i necessitats.
 • Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
 • La nostra intenció és oferir- te la millor experiència possible. Per això, quan anem a fer servir la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, demanarem el teu consentiment.
 • Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar- nos a processar pots sol·licitar- nos que deixem de tractar- los.
 • La nostra prioritat és garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d'acord amb la normativa europea.

Per obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

Responsable del tractament de les seves dades personals:

Identitat:
M. Pilar Subirà Adelantado

Domicili social:
Baixada de la Llibreteria, 7, 08002, Barcelona

CIF: 38075431N

E- mail:
info@cereriasubira.cat

CERERIA SUBIRÀ ha designat un delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si vols fer una consulta en relació a el tractament de les teves dades personals, pots posar- te en contacte amb ell mitjançant el correu: cereriasubira@gmail.com

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l'usuari pot arribar a proporcionar:

 • Nom i Cognoms
 • DNI
 • Telèfon
 • Correu electronic.
 • Direcció/ Domicili
 • Adreça IP data i hora a la que has accedit als nostres serveis, navegador utilitzat, i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.

En alguns casos, és obligatòria la complimentació del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registra't o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades caràcter personal.

Per què i per a què tractem les vostres dades?

A CERERIA SUBIRÀ tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

 • Gestionar o contractar algun dels nostres serveis, mitjançant el nostre aplicatiu web.
 • Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació de l'servei.
 • Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com la gestió dels serveis ofert a través de la pàgina web i les tasques d'informació, podent realitzar valoracions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació dels clients amb l'objecte de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques i necessitats i millorar l'experiència en línia de client.
 • Desenvolupar i activitats promocionals que es puguin organitzar.
 • En alguns casos serà necessari facilitar informació a les autoritats o terceres empreses per motius d'auditoria, així com gestionar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques.

Informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d'Activitats i operacions de Tractament (RAT) on M. Pilar Subirà Adelantado és titular, el qual s'anirà actualitzant periòdicament d'acord amb el que estableix el RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades pot fonamentar- se en les següents bases legals:

 • Consentiment de l'interessat per a la contractació de serveis mitjançant l'formularis de contacte, les sol·licituds d'informació o alta a e- newsletters.
 • Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l'interessat per tot el que fa a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.
 • Compliment d'obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant de temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin de l'tractament dels dades.

A què destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari CERERIA SUBIRÀ proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals% customerName% treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, però, no faran servir aquesta informació per a fins propis o per cessió a tercers.

CERERIA SUBIRÀ procura garantir la seguretat de les dades personals quan s'envien fora de l'empresa i s'assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l'obligació de garantir que la informació es tracta d'acord amb la normativa de privacitat de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà l'estrictament necessari per al compliment d'aquestes obligacions legals.

Les dades personals obtingudes també podran ser compartits amb altres empreses del grup.

On s'emmagatzemen les dades?

Amb caràcter general, les dades s'emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s'enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s'hagin adherit al "Privacy Shield".

Quins drets t'assisteixen i com pots exercir- los?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: info@cereriasubira.cat

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

 • Dret d'accés: pots demanar informació de les dades personals que disposem sobre tu.
 • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les teves dades personals.
 • Dret de supressió i a l'oblit: pots sol·licitar l'eliminació previ bloqueig de les dades personals.
 • Dret de limitació a l'tractament: suposa la restricció de l'tractament de les dades personals.
 • Dret d'oposició: pots retirar el consentiment de l'tractament de les dades, oposant- se a que se segueixin tractant.
 • Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable.
 • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzat, incloent l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament a l'interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si demanes que s'eliminin dades necessàries per al compliment d'obligacions legals.

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l'autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l'exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a CERERIA SUBIRÀ de qualsevol responsabilitat a l'respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir- les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. CERERIA SUBIRÀ es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s'hagués celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzats.

CERERIA SUBIRÀ no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar- se per l'ús d'aquesta informació.

CERERIA SUBIRÀ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació. S’exonera a CERERIA SUBIRÀ de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per CERERIA SUBIRÀ sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l'usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació de l'consentiment pel que fa a el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Com tractem les dades personals dels menors d'edat?

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menys d'edat. No obstant això, en el cas que algun d'ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l'article 8 de l'RGPD i l'article 7 de la LO3 / 2018, de 5 de desembre (LOPDGDD CERERIA SUBIRÀ exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s'exigirà el DNI o una altra forma d'identificació de qui presti el consentiment.

En el cas de majors de catorze anys es pot procedir a l'tractament de les dades amb el consentiment de l'usuari, exceptuant aquells casos en què la Llei exigeixi l'assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les teves dades personals?

CERERIA SUBIRÀ ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a CERERIA SUBIRÀ

CERERIA SUBIRÀ no és responsable d'hipotètics danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a CERERIA SUBIRÀ de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Processos de Dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de CERERIA SUBIRÀ.

No obstant, això l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

Al lloc web https://cereriasubira.cat pot haver enllaços a altres pàgines web al clicar en un d'aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d'aquest lloc web, quedant CERERIA SUBIRÀ desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.

Com utilitzem les galetes?

El lloc web i les RRSS de CERERIA SUBIRÀ utilitzen galetes, als efectes d'optimitzar i personalitzar la navegació pel mateix. Les galetes són fitxers físics d'informació que s'allotgen en el propi terminal de l'usuari, la informació recollida mitjançant les galetes serveix per facilitar la navegació d'l'usuari pel portal i optimitzar l'experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les galetes poden ser compartits amb els creadors de les mateixes, però en cap cas la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l'usuari.

No obstant això, si l'usuari no desitja que s'instal·lin galetes al seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d'aquests arxius. Per a més informació consulteu la nostra Política de Cookies: https://cereriasubira.cat/politica-de-galetes/

Pot canviar la política de privacitat?

Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Et recomanem que revisis la política de privacitat amb certa regularitat.