Termes i condicions

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), us informem que el Lloc web https://cereriasubira.cat/ (en endavant, la "Web") és titularitat de M. Pilar Subirà Adelantado amb domicili social a C/ Baixada de la Llibreteria, 7, 08002 – Barcelona amb NIF 38075431N en representació del portal web CERERIA SUBIRÁ posant a la seva disposició el servei de compra en línia que li permetrà comprar tot tipus de veles, ceres, així com materials i accessoris per fer espelmes.

A continuació, us convidem a revisar les condicions generals de venda que regulen la compra de productes al portal Web de CERERIA SUBIRÀ a través de la pàgina web https://cereriasubira.cat

En aquest sentit, l'ús d'aquesta pàgina web constitueix, en allò que li sigui d'aplicació, la seva acceptació d'aquestes condicions generals de venda. No obstant això, si té algun dubte sobre aquestes, pot posar-se en contacte amb nosaltres: comandes@cereriasubira.cat

Condicions de venda

Disponiblitat del servei

Al realitzar una comanda a la pàgina web assegura Vostè que és major de 18 anys. Els productes oferts es distribueixen en els següents estats membres de la Unió Europea:

 • Espanya (excepte illes Canàries, Ceuta i Melilla)
 • Europa: Alemanya, França, Mónaco, Àustria, Bèlgica, Regne Unit, BHolanda, Itàlia, Luxemburg, San Marino, Vaticà, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Polònia, República Txeca, Suïssa, Bulgària, Estònia, Finlàndia, Hongria, Irlanda, Lituània, Letònia, Romaia i Suècia.

Vostè pot comprar des del país que prefereixi, però només podrem enviar la seva comanda a les adreces ubicades al país escollit. Al canviar de país, els mètodes d'enviament, els punts de lliurament i altres condicions de venda s'actualitzaran. D'acord amb l'Art. 40 de la Llei 47/2002 de reforma de la Llei 7/1996 d'Ordenació al Comerç Minorista de 15 de gener, i la Llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, abans de fer la comanda, el comprador té dret a informar-se en el Lloc de les característiques essencials dels productes que desitja encarregar.

Informació sobre els productes

Els articles oferts a la pàgina web són espelmes, complements i materials per la creació d'espelmes i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda a les botigues físiques.

Vostè reconeix la nostra plena propietat en relació a tots i cadascun dels drets de propietat intel·lectual sobre els productes, materials o continguts que consten a la pàgina web https://cereriasubira.cat/

Cada producte va acompanyat de les següents dades:

 • Nom de l'article
 • Imatge de l'article
 • Descripció de l'article
 • Mides
 • Pes
 • Preu de venda al públic

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels Productes a la venda, no tenen caràcter contractual, només il·lustratius i, no comprometen la responsabilitat de el venedor, que fa tot el possible per garantir que els colors que mostren els productes en les fotos exposades a la web siguin fidels als productes originals, podent donar-se variacions degudes, sobretot, a les limitacions tècniques de les possibilitats de color d'un equip informàtic.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a fi d'existències.

De la mateixa manera, CERERIA SUBIRÀ fa els esforços necessaris perquè la informació continguda en la pàgina web sigui completa, veraç i correcta. D'existir un error en alguna dada, CERERIA SUBIRÀ procedirà a la seva rectificació.

Procediment de la compra

 1. Els articles que es vulguin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits el carret de la compra fent clic sobre el botó corresponent.
 2. La cistella contindrà la referència de l'article seleccionat, (el seu nom, aroma, color triat i preu, en la divisa corresponent) (Impostos inclosos). El preu expressat no inclou el transport, les tarifes variaran en funció del mètode d'enviament seleccionat.
 3. Per realitzar la compra es requeriran les dades personals de client, que seran incorporades a la nostra base de dades amb l'objecte de poder processar la comanda i, si s'escau, facilitar la realització de noves compres a través de la pàgina web. Les dades personals proporcionades pels clients seran tractades d'acord amb el que estableix la nostra Política de Privacitat. El client podrà accedir, en tot moment, a les dades personals facilitades i a la informació de les comandes realitzades. CERERIA SUBIRÀ recordar als clients que les dades personals han d'indicar-se amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l'enviament del/s article (s) adquirit (s). A més, el client, en el cas de ser sol·licitat expressament per ell, per correu electrònic i/o missatgeria digital, comunicacions comercials personalitzades adaptades al seu perfil.
 4. Abans de realitzar la comanda es presentarà a el client un resum de la mateixa identificant el/els productes (s) afegits en la borsa de compra el seu preu total (transport i impostos inclosos) amb cada un dels conceptes desglossats i les dades d'enviament de la comanda , perquè el client confirmi el mateix mitjançant clic al botó amb l'expressió 'Confirma pagament'.

  Si abans de confirmar el pagament vostè detectés un error en la seva comanda, podrà modificar qualsevol detall de la mateixa mitjançant un clic al botó 'Edita' o 'Eliminar'. En cas de detectar un error en la seva comanda un cop finalitzat el procés de pagament, si us plau poseu-vos en contacte amb comandes@cereriasubira.cat o als telèfons 933152606 • 649496845
 5. El rebut de l'esmentat justificant de la comanda no significa l'acceptació de la comanda per part de CERERIA SUBIRÀ. La comanda de client constitueix una oferta a CERERIA SUBIRÀ per comprar el / els productes (s). Totes les comandes estan subjectes a l'acceptació dels mateixos per part de CERERIA SUBIRÀ. I no està obligada a acceptar la comanda i pot, al vostre gust, denegar la seva acceptació. El client, però, reconeix que al fer clic al botó "Confirmar pagament", adquireix l'obligació de pagar pel / s productes (s) quan CERERIA SUBIRÀ accepti la comanda. En aquest sentit, quan CERERIA SUBIRÀ accepti la comanda ho ha de notificar a client a través d'un nou correu electrònic confirmant que la comanda ha estat enviat o, si s'escau, que està disponible per a la seva recollida (la "Confirmació"). El contracte entre el client i CERERIA SUBIRÀ en relació amb el / els productes (s) sol·licitats s'entendrà perfeccionat quan CERERIA SUBIRÀ enviï a el client la seva Confirmació.

  El Contracte versarà només en relació al / als producte (s) que s'hagin acreditat en la Confirmació. CERERIA SUBIRÀ no estarà obligada a subministrar cap producte (s) que no hagi estat confirmat.

Disponibilitat dels productes

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si en el moment de l'emissió de la comanda, CERERIA SUBIRÀ detectés la manca d'existències en els seus magatzems d'algun dels productes inclosos en el mateix, CERERIA SUBIRÀ intentarà localitzar el producte per altres mitjans que puguin estar al seu abast. Si no és possible tenir aquesta disponibilitat, es notificarà el client immediatament. A més, l'import de l'article cobrat i no enviat s'abonarà a client en els dies següents, pel mateix mitjà de pagament utilitzat en la compra.

Dret a no acceptar una comanda

CERERIA SUBIRÀ podrà cancel·lar qualsevol comanda confirmada o no acceptar una comanda realitzada pels següents motius:

 1. En cas d'un error tècnic i / o un error tipogràfic en els preus o en la resta de les dades dels productes continguts en la pàgina web quan es va realitzar la comanda.
 2. Per falta de disponibilitat.
 3. Quan els sistemes de seguretat indiquin que la comanda pot ser fraudulenta.
 4. Quan hi hagi motius que indiquin que el client és menor d'edat.
 5. Quan CERERIA SUBIRÀ no ha pogut lliurar la comanda a l'adreça facilitada pel client.
 6. Quan hi hagi un atac informàtic, virus o qualsevol esdeveniment que està fora de control raonable (força major) de CERERIA SUBIRÀ.

En aquests supòsits, CERERIA SUBIRÀ reemborsarà íntegrament les quantitats que hagin estat abonades d'acord amb el que preveu el present condicionat.

Preu i pagament

El risc dels productes serà a càrrec del client a partir del moment del seu lliurament. L'enviament dels productes comprats a través de la pàgina web es realitzarà a través d'una empresa de missatgeria i serà lliurat en un termini assenyalat en la pàgina web segons el mètode d'enviament seleccionat i, en tot cas, en el termini màxim de trenta (30) dies naturals des de la data de recepció de la Confirmació.

Els enviaments a domicili tindran els costos indicats en l'apartat 'Lliurament'. La recollida de productes en botiga no te cost d'enviament. El servei Urgent no estarà disponible en període de rebaixes o en promocions especials.

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili, etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari.

El preu exacte del transport es calcularà a l'incloure cada article a la bossa de la compra i figurarà desglossat en la pàgina que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda pel client mitjançant clic al botó 'Confirmar pagament' i abans de la introducció de les dades de pagament.

No serà possible l'enviament de comandes a apartats de correus. Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. Aquest canvi serà aplicable a partir de el moment en què s'inclogui la modificació en les presents Condicions de Venda. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

Pagament i moneda

Els preus en aquesta pàgina web es mostren en euros. El client pot comprar des del país que prefereixi. Si durant el procediment de compra el client canvia l'adreça de lliurament i queda modificat el país de destinació, els preus i la disponibilitat d'articles mostrats en el resum final de la comanda s'actualitzaran.

Els preus dels productes poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes en els quals CERERIA SUBIRÀ hagués enviat al client la seva confirmació.

Impost Sobre el Valor Afegit

Tots els preus dels productes que figuren a la present Pàgina web inclouen l'IVA al tipus vigent en cada moment. En els lliuraments realitzats a Canàries, Ceuta i Melilla són aplicables els impostos i arbitris que corresponguin d'acord amb la normativa vigent en cada un d'aquests territoris.

Facturació

El client dona el seu consentiment exprés a emetre la factura en format electrònic. En cas que el client desitgi rebre una factura en format paper, pot sol·licitar-ho en qualsevol moment posant-se en contacte: comandes@cereriasubira.cat

Formes de pagament

CERERIA SUBIRÀ accepta el pagament de les compres realitzades a través de la pàgina web amb les següents targetes de crèdit o dèbit:VISA, Mastercard. En cas que la forma de pagament triada pel client sigui targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera corresponent, un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

Seguretat en el pagament

Amb l'objectiu de donar la màxima seguretat a el sistema de pagament, CERERIA SUBIRÀ utilitza sistemes de pagament segur d'entitats financeres de primera línia en el comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes (indicar targetes), CERERIA SUBIRÀ únicament accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) incloent-hi, si escau, el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa, Mastercard SecureCode i American Express Safekey. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa el principi bàsic és garantir la seguretat en les transaccions per Internet.

Al realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament segur, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per a Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol·licitarà que autoritzi l'operació mitjançant un codi personal d'autenticació. L'operació només s'efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d'autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

Com a mesura complementària a sistema de 'Pagament Segur' i amb l'objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d'Internet, CERERIA SUBIRÀ es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client així com adoptar les mesures que consideri oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

Lliurament

El risc dels productes serà a càrrec del client a partir del moment del seu lliurament. L'enviament dels productes comprats a través de la pàgina web es realitzarà a través d'una empresa de missatgeria i serà lliurat en un termini assenyalat en la pàgina web segons el mètode d'enviament seleccionat i, en tot cas, en el termini màxim de trenta (30) dies naturals des de la data de recepció de la Confirmació.

Els enviaments a domicili no tindran cap cost en comandes superiors a 75€ per enviaments arreu de Catalunya, Espanya peninsular i Portugal.  En cas de comandes inferiors a aquesta quantitat el cost de l'enviament serà de:

Fins a 5 kg:

 • BARCELONA CIUTAT: 6€
 • CATALUNYA: 7€
 • ESPANYA i PORTUGAL: 10€
 • BALEARS: 25€
 • ALEMANYA-FRANÇA-MÒNACO: 25€
 • ÀUSTRIA-BÈLGICA-GB-HOLANDA-ITÀLIA-LUXEMBURG-ST MARINO-VATICÀ: 30€
 • DINAMARCA-ESLOVÀQUIA-ESLOVÈNIA-POLÒNIA-R.TXECA-SUÏSSA: 36€
 • BULGÀRIA-ESTÒNIA-FINLÀNDIA-HONGRIA-IRLANDA-LITUÀNIA-LETÒNIA-ROMANIA-SUÈCIA: 58€

Fins a 10 kg:

 • BARCELONA CIUTAT: 7€
 • CATALUNYA: 10€
 • ESPANYA i PORTUGAL: 13€
 • BALEARS: 40€
 • ALEMANYA-FRANÇA-MÒNACO: 28€
 • ÀUSTRIA-BÈLGICA-GB-HOLANDA-ITÀLIA-LUXEMBURG-ST MARINO-VATICÀ: 33€
 • DINAMARCA-ESLOVÀQUIA-ESLOVÈNIA-POLÒNIA-R.TXECA-SUÏSSA: 39€
 • BULGÀRIA-ESTÒNIA-FINLÀNDIA-HONGRIA-IRLANDA-LITUÀNIA-LETÒNIA-ROMANIA-SUÈCIA: 64€

El preu exacte del transport es calcularà a l'incloure cada article a la cistella i figurarà desglossat en la pàgina que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda pel client mitjançant clic al botó 'Confirmar pagament' i abans de la introducció de les dades de pagament.

No serà possible l'enviament de comandes a apartats de correus. Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. Aquest canvi serà aplicable a partir de el moment en què s'inclogui la modificació en les presents Condicions de Venda. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

Política de canvis i/o devolucions en línia. Responsabilitat

Dret a desistir de la compra o canvis

El Client té dret a desistir de la compra i tornar el / els productes (s) adquirits i / o canvis, sense necessitat de justificació, en un termini de 15 dies naturals a comptar de la data de la recepció. (Mínim 14 dies, segons l’article 71 de la Llei 3/2014 de 27 de març). En cas que els productes que componen la seva comanda confirmada es lliurin per separat, en dates diferents, a efectes de devolució operarà la data de recepció de l'últim producte.

En cas que el client retorni tots els productes de la seva comanda dins dels primers catorze (14) dies naturals des de la recepció de l'últim producte, se li reemborsarà tots els pagaments rebuts després de la compra, incloses les despeses d'enviament (amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per part de client d'una modalitat d'enviament diferent a la modalitat menys costosa de lliurament ordinària oferta).

Si el client decidís quedar-se amb algun producte i, consegüentment, cancel·lar parcialment la seva comanda, o retornar els productes després dels catorze (14) dies naturals se li reemborsarà únicament el preu pagat pels productes i els costos d'enviament no es tornaran.

Per exercir el dret de desistiment el client n'ha de notificar la decisió manera través dels següents canals:

 • Per correu postal: Baixada de la Llibreteria, 7 08002 Barcelona
 • Per correu electrònic a: comandes@cereriasubira.cat
 • Per telèfon trucant a: 93 3152606

En qualsevol dels casos, la devolució dels productes es realitzarà segons s'estableix en les seccions següents en un termini no superior als referits quinze (15) dies naturals.

Condicions de canvis i/o devolucions

Garanties

Als clients que realitzen les seves compres com a consumidors, CERERIA SUBIRÀ els ofereix garanties sobre els productes comercialitzats a través de la pàgina web, de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries (en endavant, "TRLGDCU").

Excepte prova en contra, es presumeix que les faltes de conformitat que es manifestin en els sis (6) mesos posteriors al lliurament del producte ja existien quan el mateix es va lliurar.

En aquest sentit, si algun dels productes no és conforme amb el contracte, el client ha de posar en coneixement de CERERIA SUBIRÀ a través de qualsevol dels mitjans de comunicació previstos en el present condicionat.

Cessió i renúncia de drets

El client no podrà transmetre, cedir o transferir un contracte o algun dels drets o obligacions derivats de la mateixa sense haver obtingut prèviament i per escrit el consentiment de CERERIA SUBIRÀ.

Cap renúncia per part de CERERIA SUBIRÀ a un dret a acció concreta derivada de el present contracte suposarà una renúncia a altres drets o accions tret que es comuniqui de manera expressa i per escrit.

De conformitat amb la legislació que regula la propietat dels drets intel·lectuals i similars, el present Lloc i tots els seus elements, marques, dissenys, fotografies, textos, il·lustracions, logotips, seqüències animades o no, sonores o no, gràfiques, etc., així com la seva recopilació són propietat exclusiva del Venedor, qui no concedeix més llicència o dret que el de consultar el Lloc.

Es prohibeix l'ús, la reproducció, la de duplicació, la còpia, la venda, la revenda, l'accessibilitat, la modificació o qualsevol altra explotació, ja sigui en tot o en part, del Lloc, el seu contingut o les marques per a qualsevol propòsit , excepte prèvia autorització per escrit del Venedor

Qualsevol altre ús serà constitutiu de falsificació i sancionable segons la propietat intel·lectual, llevat d'autorització prèvia i escrita de la MARCA.

CERERIA SUBIRÀ no pot acceptar ni canvis ni devolucions de productes usats o danyats (sempre que no es tracti d'un defecte de qualitat o fabricació).

No s'admetrà el canvi d'un model per un altre diferent. Per canviar un producte per un altre de diferent, el client haurà de procedir a la seva devolució i a la realització d'una nova compra.

Tota devolució o canvi de productes adquirits s’haurà empaquetar acuradament i incloure l'albarà de lliurament.

* Canvis i / o devolucions a botiga
* Canvis i / o devolucions amb servei de recollida a domicili reemborsaments

Un cop rebut/s el/els productes, CERERIA SUBIRÀ verificarà el seu bon estat i, si hagués demanat un canvi, procedirà a enviar el producte requerit o, si s'hagués sol·licitat una devolució, procedirà a el reemborsament de l'import en el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra.

Un cop verificat l'estat dels productes retornats, s'informarà el client via correu electrònic. El reemborsament s'efectuarà dins el termini de catorze (14) dies naturals des que CERERIA SUBIRÀ hagi tingut constància de la decisió de desistir. No obstant això, CERERIA SUBIRÀ podrà retenir el reemborsament fins haver rebut els béns o fins que el client hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.

El reemborsament de les despeses d'enviament es realitzarà posteriorment a el dels productes mitjançant el compte de targeta de crèdit amb que es va fer el pagament.

En tot cas, el client no incorrerà en cap despesa financera com a conseqüència del reemborsament.

Devolució de productes erronis o defectuosos

En el cas que CERERIA SUBIRÀ hagi enviat per error un producte diferent al sol·licitat, que la qualitat del producte enviat no sigui l'adequada o que el producte no s'ajusti al que estipula el contracte, CERERIA SUBIRÀ, un cop comprovat l'error o el defecte, reemborsarà íntegrament l'import del producte retornat i les despeses d'enviament incorregudes, així com els altres costos en què el client hagués incorregut per tornar el producte defectuós. En el cas que una comanda erroni o defectuós sigui retornat per correu postal ordinari, CERERIA SUBIRÀ realitzarà l'abonament corresponent al transport de tornada sempre que el client inclogui en el paquet el comprovant de les despeses incorregudes per tal devolució.

Productes malmesos o trencats durant el transport

En el cas que un producte arribi trencat o malmès a causa de la manipulació durant el transport, CERERIA SUBIRÀ reemplaçarà el producte trencat o malmès per un de nou o reemborsarà íntegrament l'import del producte, sempre que el client faciliti a través del correu o WhatsApp diverses fotografies on es vegin clarament a, b i c.

a. El producte trencat o malmès durant el transport a l'embalatge original.

b. El producte malmès de manera que es puguin identificar els trencaments per cops durant el transport.

c. L'embalatge original amb l'etiqueta del transportista.

En cas de que aquestes imatges imprescindibles no siguin enviades per el client, el canvi o reemborsament no es podrà efectuar.

Si tots els punts anteriors son correctes i el client tria la modalitat de reemplaçar el/s producte/s,  les despeses d'enviament correran a càrrec de CERERIA SUBIRÀ. En cas de que el client triï la modalitat de reemborsament, aquest es farà efectiu en un termini de 15 dies laborables.

Protecció de dades de caràcter personal

D'acord amb la normativa en protecció de dades personals, s'indica que les dades personals recollides per a la tramitació de la comanda es destinaran exclusivament a la gestió de la mateixa.

En la realització de la mateixa vostè tindrà la possibilitat d'acceptar que les seves dades s'incorporin al Registre de l'Activitat de Tractament de la Marca amb la finalitat de facilitar la realització de futurs comandes, la gestió de clients i / o proveïdors, publicitat i prospecció comercial.

Referint-se en exclusiva al tractament o processament de dades per a la prospecció convencional i altres formes de comercialització o publicitat, el que inclou el màrqueting directe. D'acord amb el Reglament (UE) núm.2016 / 679, General de Protecció de Dades l'interès legítim podria donar-se "quan hi ha una relació pertinent i apropiada entre l'interessat i el responsable, com en situacions en què l'interessat és client o està al servei del responsable ", i és aplicable en aquest cas i sent aplicable el Art.47 de l'RGPD.

Les dades bancàries del procés es guarden en una base de dades dissenyada a aquest efecte i no s'han de conservar, únicament mentre s'efectua la compra, realitza el pagament i fins transcorregut el període de desistiment.

Dret a canviar aquestes condicions

CERERIA SUBIRÀ podrà modificar les presents condicions en qualsevol moment sense que hi hagi, en cap cas, la seva aplicació retroactiva.

Contacte

Per a qualsevol tipus de dubte, consulta, suggeriment o reclamació pot posar-se en contacte amb CERERIA SUBIRÀ a través dels següents canals de comunicació:

C/ Baixada llibreteria, 7 amb CP; 08002 - Barcelona

933152606 • 649496845

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les presents condicions es regeixen de conformitat amb la legislació espanyola. CERERIA SUBIRÀ i l'usuari acorden sotmetre les controvèrsies que puguin sorgir en relació a la contractació de productes o serveis objecte d'aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals de domicili de l'Usuari.

L'informem que la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de l'esmentada plataforma de resolució de litigis en línia.